Fotografia

galeria11galeria12galeria13TimeLapsecoses
galeria15galeria16

Retocada1-Restauració d’imatges antigues

Envia la teva imatge i faré una valoració del que es pot fer, retoc de color, eliminació de taques, restauració de zones trencades, plecs, etc. Has de tenir en compte que és molt complicat treure informació d’on no ni ha.

 

CigonyaVenda de fotos d’arxiu

Podeu escollir les imatges que necessiteu de les galeries superiors i enviar un correu, ens posarem d’acord en la mida i preu de les fotos. Totes les imatges són en alta resolució. Si no trobes el que busques, demana-ho, si no ho tinc, ho puc fer.

 

 

 

caratula-videoRealització de videos TimeLapse

Realització de vídeos amb la tècnica de TimeLapse. Plantejament del projecte, condicionants, localitzacions, pressa de les imatges, edició d’imatges, muntatge del vídeo, música… i entrega en el format de sortida adequat.

 

 

fabrica_nocturnRevelat i retoc d’arxius digitals

Revelat professional dels vostres arxius. Correccions globals, ajustos específics, neteja o el que necessiteu. Tant per particulars com per professionals.

 

 

 

CursosCursos personalitzats d’edició/retoc d’imatge digital

Realització de cursos d’edició / retoc d’imatge digital, adaptats a les vostres necessitats. Per aprofundir els vostres coneixements, realitzar tècniques avançades o bé començar des de zero.